Gratis hulp bij belastingaangifte in de Bibliotheek Venray

Gratis hulp bij belastingaangifte in de Bibliotheek Venray

Belastingaangifte doen kan best lastig zijn.

Wat hulp van een expert die met je meekijkt is dan fijn. Iemand die helpt bij het invullen van de aangifte, tips geeft of vragen beantwoordt. Die hulp kan men krijgen in de Bibliotheek Venray. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn. Het is wel belangrijk om alle benodigde informatie mee te nemen naar het spreekuur.

Belastingspreekuur
Op 14, 15, 17, 21 en 22 maart van 13:00 tot 16:00 uur is er een ervaren vrijwilliger aanwezig. Kan de vrijwilliger niet verder helpen, dan wordt de klant doorverwezen naar een betrouwbare partner of de belastingdienst. De hulp is gratis. Ook voor niet-leden van de Bibliotheek. Wel wordt gevraagd om vooraf aan te melden via de website www.biblionu.nl (knop activiteiten) of bellen naar 0478 581970.

Om het invullen tot een succes te maken, dienen een aantal officiële papieren meegenomen te worden naar het spreekuur, zoals jaaropgaven, WOZ-waarde van de woning en dergelijke. Bij de informatiebalie van de bibliotheek is een overzicht verkrijgbaar en de lijst is ook te vinden op de website van BiblioNu. Om in te loggen bij de belastingdienst zijn noodzakelijk: burgerservicenummer (BSN), DiGiD met bijbehorende gebruikersnaam én wachtwoord, een mobiele telefoon waarop de sms-controle-code kan worden ontvangen. Het is een dringend verzoek deze gegevens mee te brengen. Zonder deze gegevens kan de klant niet geholpen worden.
Zelf aangifte doen in de Bibliotheek
Wie zelf aangifte wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheek Venray. Er zijn computers beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte kan men terecht bij het belastingspreekuur.

21 mrt. 2023 - 13:00
21 mrt. 2023 - 16:00
€0,00

Locatie

BiblioNu, Bibliotheek Venray

Merseloseweg 59
5801 CC 
Venray


Aanbieder

BiblioNu, Bibliotheek Venray

Meer informatie
BiblioNu, Bibliotheek Venray

Naar het overzicht van activiteiten