Zing je Fit

Zing je Fit

Bewegen, kunst & muziek
Kerngroep Venray Dementievriendelijk introduceert een drietal nieuwe projecten voor de dagbesteding voor thuiswonende mensen met dementie én hun mantelzorgers. Gezond voor lichaam en geest, maar vooral ook leuk en gezellig om samen te doen!

BELEEF KUNST!

“Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de kunst het leven” (John Lubbock).Kunst en cultuur dragen bij aan de positieve gezondheid en de kwaliteit van leven. KunstWerkPlaats Venray biedt op de vrijdagmiddag een activiteit voor kunstbeleving, zowel passief (kijken, luisteren, er samen over praten) als actief (zelf kunstwerken maken). De mensen van KunstWerkPlaats vertellen u er graag meer over!  06 2536 1803 karin.janssen@kunstwerkplaatsvenray.nl.

BEWEEG JE MEE? 

Bewegen is gezond! Het helpt te ontspannen en maakt dat mensen zich fitter en sterker voelen, meer energie hebben maar vooral ook langer zelfstandig kunnen blijven. Door De Zorggroep en dans- en sportinstituut Opti-Dance worden wekelijks bewegingstrainingen georganiseerd. Het is vooral een gezellige activiteit waarbij het elkaar ontmoeten ook een belangrijke rol speelt. Wekelijks op woensdagmiddag van 14:45 uur tot 15:45 uur. Wilt u meer weten? 06 1432 0099 detol.ambachtkwartier.dagvoorziening@dezorggroep.nl.

ZING JE FIT 

Samen zingen is een feest! In samenwerking met het gemengd koor Ars Musica, starten we in oktober een koor. Onder het motto “zing je fit!” repeteert u onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer twee keer per maand in de voormiddag. Meer informatie? 06 3027 4137 jwvanlieshout@home.nl. 

Bekijk hier de flyer.

Zing je Fit
Voor thuiswonende mensen met dementie én hun mantelzorgers

Locatie

De Kemphaan

Kennedyplein 1
5801 VH 
Venray


Aanbieder

Kerngroep Venray Dementievriendelijk

Meer informatie
Kerngroep Venray Dementievriendelijk

Contactgegevens

Voorzitter:  Paul Halmans
M: +31 (0)6 4512 6987

info@dementievriendelijkvenray.nl
+31 (0)6 4512 6987
Website

Mede mogelijk gemaakt door:

Vocaal Ensemble Ars Musica

Naar het overzicht van activiteiten