Solo Soos Contactmiddag voor Alleenstaanden

Solo Soos Contactmiddag voor Alleenstaanden

We willen u uitnodigen voor de Solo Soos, een speciale contactmiddag voor alleenstaanden in Wijkcentrum Den Hoender. Het doel van de Solo Soos is om mensen die op welke manier dan ook alleen zijn komen te staan, samen te brengen. Wissel ervaringen uit en maak plannen om samen activiteiten te ondernemen, dit alles onder het genot van een drankje.

Alleenstaand zijn kan soms een uitdaging zijn, maar bij de Solo Soos willen we een warme en gastvrije omgeving creëren waar u nieuwe vriendschappen kunt sluiten en genieten van het gezelschap van gelijkgestemde mensen uit Venray. Of u nu nieuw bent of hier al jaren woont, iedereen is welkom om deel te nemen.

Leer nieuwe mensen kennen en bouw waardevolle connecties op. Onze contactmiddag biedt een ontspannen en informele sfeer om in contact te komen met anderen. Deel uw ervaringen, interesses en verhalen met andere alleenstaanden uit Venray. Luister naar anderen en ontdek gemeenschappelijke interesses.

De eerste Solo Soos is op 26 oktober van 14:00 tot 16:00 uur. De Solo Soos is een gratis activiteit van Wijkcentrum Den Hoender en u kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig. We hopen u te verwelkomen op de Solo Soos en kijken ernaar uit om samen met u een leuke middag door te brengen. Breng gerust andere alleenstaande vrienden, kennissen of buren mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Laten we samen de Solo Soos opzetten om verbinding in onze gemeente te versterken en nieuwe vriendschappen te smeden. Tot ziens in Wijkcentrum Den Hoender!

377692592_634413348776987_2332585387748901888_n.jpg

Donderdag 14:00 - 16:00
Solo Soos Contactmiddag voor Alleenstaanden
Maandelijks
Gratis toegankelijk voor alle mensen uit Venray

Locatie

Wijkcentrum Den Hoender

St. Ursulastraat 2
5801 EN 
Venray


Aanbieder

Wijkcentrum Den Hoender

Meer informatie
Wijkcentrum Den Hoender

Naar het overzicht van activiteiten